top of page

Ventilatie & verluchting

Een specialist nodig in verluchting en ventilatieLed 2 Light uit Heusden-Zolder, Bij Tessenderlo & Beringen, helpt u graag verder!

Door de strengere energienormen is ventilatie & verluchting bij nieuwbouw en renovatie een belangrijk onderdeel geworden van de technische installaties in een woning. Wij bepalen, aan de hand van de wensen van de klant en de nodige berekeningen, het ventilatie systeem dat het beste binnen het budget en project past.

Voor moeilijke of speciale toepassingen kunnen wij ook steeds terugvallen op de technische ondersteuning van onze fabrikanten. Wij bieden alle vormen van ventilatie & verluchting aan, gaande van A tot D+. Voor renovatie hebben wij ook enkele speciale oplossingen te bieden voor een beperkt budget en een minimum aan breekwerken, aan de voorwaarden voor de perfecte ventilatie.

Met dank aan onze trouwe partners is er steeds een showroom bij u in de buurt voor de nodige inspiratie en advies in ventilatie & verluchting.

Om een optimale service en een gegarandeerde tevredenheid te kunnen bieden aan onze klanten beperken wij ons tot het aanbieden van de merken Vasco en Renson.

U kan ons vrijblijvend contacteren voor volgende activiteiten:

  • Ventilatie & verluchting

  • ventilatiesystemen van A tot D+

  • ondersteuning van doe-het-zelf projecten

Een vakman nodig in verluchting & ventilatie? vraag vrijblijvend een offerte! Heusden-Zolder, Beringen, Tessenderlo, Limburg, Vlaams Brabant, ... Wij helpen u graag verder!

Ventilatie Heusden-Zolder - Verluchting Tessenderlo, Beringen | Led 2 Light Heusden-Zolder

bottom of page