top of page

Verwarming / Centrale verwarming

Led 2 Light uit Heusden zolder, bij Beringen en Tessenderlo plaatst, herstelt en vernieuwt centrale verwarmingsinstallaties voor eengezinswoningen en commerciele panden. U zoekt een vakman voor uw verwarming / centrale verwarming in de regio? Wij kiezen steeds voor moderne verwarming installaties met de meest esthetische en bedrijfszekere toestellen en componenten die uiterst zuinig zijn en een hoog energierendement bieden.

Naast de tradiotionele centrale verwarming, bij nieuwbouw of grondige renovatie, kan in samenspraak met de klant ook gekozen worden voor alternatieve energiebronnen zoals pellets of zonnecollectoren voor de verwarming, volledig volgens de geldende EPB normen.

Ook verwarming met meerdere energiebronnen zoals bijvoorbeeld een Centrale verwarmings ketel in combinatie met een pelletkachel en een zonnecollector kunnen bij ons worden uitgewerkt en uitgevoerd.

Met dank aan onze trouwe partners is er steeds een showroom bij u in de buurt voor de nodige inspiratie en advies.

Enkele van onze veel gebruikte merken voor verwarming / centrale verwarming zijn: Begetube, Junkers, Vaillant, Honeywell, Radson, …

U kan ons vrijblijvend contacteren voor volgende activiteiten:

  • verwarming

  • algemene centrale verwarming

  • verwarming via solarsystemen

  • ondersteuning van doe-het-zelf projecten

Op zoek naar een vakman in verwarming / centrale verwarming? Heusden-Zolder, Zonhoven, Tessenderlo, Beringen, Limburg, Antwerpen, ... Wij helpen u graag verder.

Centrale verwarming Heusden-Zolder - Verwarming Zonhoven - cv | Led 2 Light, Heusden-Zolder

bottom of page